🎥​ | Wout Weghorst gespot in Turkije, opgewacht op vliegveld door fans Besiktas

5 juli 2022

Hoewel de transfer nog niet officieel bekend is gemaakt, zijn er nu wel heel veel hints gedropt rondom de transfer van Wout Weghorst naar Besiktas dat we de move op z'n minst waarschijnlijk kunnen noemen. De spits werd maandagavond gespot in Turkije en werd opgewacht door jubelende Turkse fans.


Besiktas zou de 29-jarige Oranje-international willen huren met optie tot koop. Ook het feit dat oud Wolfsburg-trainer Valérien Ismaël aan het roer staat van de Turkse topclub helpt natuurlijk mee. Weghorst speelde in het seizoen 2016/17 een jaartje onder de coach.

De 14-voudig international van het Nederlands elftal staat nu nog onder contract van het Engelse Burnley dat afgelopen seizoen uit de Premier League degradeerde. En om op het 2e niveau in de Championship te spelen, vond Weghorst teveel. Eerder sprak hij met de club af niet op het 2e niveau te zullen spelen.

Hint via insta
Ook op IG hintte de Nederlander naar de transfer. In een story was Weghorst te zien hoe hij naar een vliegtuigje loopt. In het beeld is een emoji van een adelaar te zien. En wat was ook al weer de bijnaam van Besiktas? Juist, De Zwarte Adelaars.