🎥 | Jackie Groenen kan niet wachten om op Old Trafford te spelen met fans: 'Historische mijlpaal'

Eimert Pruis • 14:37, 29-01-2022 / Laatste Update: 08:53, 12-12-2023

Jackie Groenen heeft heel veel zin om straks op Old Trafford te spelen voor tienduizenden supporters. Op 27 maart spelen de vrouwen van Manchester United in het iconische stadion tegen de vrouwen van Everton. "Het is toch wel een historische mijlpaal, hopelijk komen er veel mensen."

In een filmpje van Sky Sports (zie hierboven) blikt Groenen vooruit op de historische wedstrijd. Voor het eerst zal er met supporters een vrouwenvoetbalwedstrijd gespeeld worden op Old Trafford. Vorig seizoen speelde de Unitedvrouwen ook een wedstrijd op Old Trafford, maar vanwege corona zonder publiek. "Dat was een goede generale repetitie. Iedereen weet hoe geweldig dit stadion is. Iedereen zit zo dicht op het veld. Het zal straks voelen alsof iedereen met jou meespeelt."

Collega en landgenoot Lieke Martens speelt 3 dagen nadat Groenen in actie is gekomen op Old Trafford in een uitverkocht Camp Nou. Nooit eerder zaten er meer supporters in een stadion voor een vrouwenvoetbalwedstrijd dan er zullen zitten op die 30e maart.