TV-gids: hier kijk je live naar het duel tussen de Oranjevrouwen en België in de Nations League
i

ProShots

TV-gids: hier kijk je live naar het duel tussen de Oranjevrouwen en België in de Nations League

Joris Kaper • 10:42, 05-12-2023 / Laatste Update: 19:30, 08-01-2024

Dinsdagavond staat voor de Oranje Leeuwinnen het belangrijke duel tegen België op het programma in de Nations League. De ploeg van Andries Jonker wil poulewinnaar worden, want dat betekent een plek in de finaleronde, waarin een ticket voor de Olympische Spelen op het spel staat. Check hieronder waar je het duel tussen de Oranjevrouwen en België live kunt volgen op tv!

Oranjevrouwen - België live op tv

Het duel tussen de Oranjevrouwen en België is dinsdag 5 december te zien bij de NOS op NPO 3. Het duel begint om 20.45 uur, maar de voorbeschouwing kan je al zien vanaf 20.21 uur. De NOS biedt ook een (gratis) livestream aan op hun website. De NOS heeft de komende 4 jaar nog de rechten van alle wedstrijden van de Oranje Leeuwinnen in de Nations League.

Schotland - Engeland

De Oranje Leeuwinnen moeten winnen van België, maar zijn ook afhankelijk van het resultaat bij de wedstrijd tussen concurrent Engeland en Schotland. Engeland en Nederland hebben namelijk allebei 9 punten en dus komt het aan op het doelsaldo als beide landen met een gelijk aantal punten eindigen. Ook België maakt nog kans op de poulewinst. De Belgen wonnen de vorige ontmoeting met de Leeuwinnen met 2-1.

Het duel vindt plaats in het Koning Boudewijn-stadion in Brussel en is al weken uitverkocht voor deze kraker.