TV-gids: op deze zender kijk je naar Ajax Vrouwen tegen PSG
i

Getty Images

TV-gids: op deze zender kijk je naar Ajax Vrouwen tegen PSG

Brian Vesseur • 15:05, 15-11-2023

De wedstrijd tussen de Ajax Vrouwen en Paris Saint-Germain van woensdagavond wordt live op tv uitgezonden! Ajax debuteert in de huidige vorm van de Champions League en neemt het direct op tegen een topformatie. De wedstrijd wordt ook nog eens gespeeld in de Johan Cruijff Arena. Check hier op welke zender je inschakelt voor de Ajax Vrouwen tegen PSG.

Bij PSG is Jackie Groenen van de partij, Lieke Martens moet helaas afhaken met een blessure. Groenen liet op Instagram weten helemaal klaar te zijn om in zo'n groot stadion te spelen. De Instagram-post van de middenvelder vind je onderaan dit artikel.

LEES OOK: 🎥 | Ajax maakt schitterende motivatievideo voor debuut Ajax Vrouwen in Champions League

Zender Ajax Vrouwen - PSG

De wedstrijd tussen de Ajax Vrouwen en PSG is te zien op NPO 3. Mocht je geen tv ter beschikking hebben, kan je het affiche ook volgen via NOS.nl en de NOS-app. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 20.39 uur, de wedstrijd wordt afgetrapt om 21.00 uur.

Overigens zendt de NOS alle wedstrijden van de Ajax Vrouwen in de Champions League uit. Later worden ook de knock-outwedstrijden uitgezonden, ongeacht of Ajax daaraan meedoet.