Parijs-Roubaix: Bookies verwachten tweestrijd Wout van Aert en Mathieu van der Poel

Marcel Roes • 14:50, 03-10-2021 / Laatste Update: 11:52, 08-01-2024

Oef. OEFF! Wat zou het gaaf zijn als bookmakers correct zijn met de inschatting dat het bij Parijs-Roubaix een tweestrijd wordt tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel. Want dat is een rivaliteit waar wielerfans simpelweg nooit genoeg van krijgen. Weldra komen ze elkaar weer tegen bij het veldrijden, maar zondagmiddag dus in de Hel van het Noorden.

We hebben de odds van Toto opgezocht en bij deze gokboer is Wout van Aert de topfavoriet, met een notering van 2.00. In onze ogen niet echt een prettige odd, want zeg nou zelf, is de kans 1 op 2 (dus 50 procent) dat de Belg gaat winnen? Nee, die kans is toch echt kleiner, zeker ook gezien de enorme kans op materiaalpech op de kasseien.

Mathieu van der Poel heeft een notering van 2.22. 'Matje' was een tijdje 'aan de sukkel', zoals hij het noemde, met een rugblessure. Dan is het extra zwaar om over de glibberende en hobbelende kasseien te stuiteren! Ook Kasper Asgreen (3.90) en Florian Senechal (4.50) zijn in de Toto-ogen gasten die wel raad weten met dit parcours.

Tip

Wil je een betje plaatsen, kijk dan wel even rond waar je de beste odds kunt vinden. We mogen toch wel stellen dat Toto erg mager is in dit geval.

Hier check je waar en hoe laat je de koers kan zien op tv.