Wielrenster Puck Moonen gestalkt door geesteszieke vreemdeling: 'Uitputtend en angstaanjagend'
i

Getty Images

Wielrenster Puck Moonen gestalkt door geesteszieke vreemdeling: 'Uitputtend en angstaanjagend'

Eimert Pruis • 14:30, 13-06-2023 / Laatste Update: 11:22, 08-01-2024

Wielrenster Puck Moonen wordt gestalkt, zo laat ze weten via Instagram. "Het is niet iets waar ik uitgebreid over kan praten omdat de politie er ook bij betrokken is."

"Het zijn op zijn zachtst gezegd behoorlijk stressvolle weken geweest, met veel persoonlijke shit, maar familie, vrienden en een liefhebbende partner sleepten me door het ergste heen", schrijft de 27-jarige Moonen, die onlangs meldde een relatie te hebben met de Britse coureur Callan O'Keeffe.

Uitputtingsslag

"Ik voelde me absoluut uitgeput toen ik het weekend inging en me realiseerde me hoeveel energie deze paar weken hebben geabsorbeerd", aldus Moonen. "Gestalkt worden door een geesteszieke vreemdeling is angstaanjagend. Het zijn van die dingen in het leven waar je geen controle over hebt, dus ik werk eraan om de zaken weer op de rails te krijgen en hopelijk wordt het snel opgelost!"

Training

Moonen, die momenteel zonder ploeg zit, is weer volop in training. "Ik heb mijn conditie behouden, maar niet verbeterd, dus ik hoop vanaf deze week mijn ritme weer te vinden."