'Tom Brady wilde helemaal niet scheiden van supermodel Gisele Bündchen'
i

Getty Images

'Tom Brady wilde helemaal niet scheiden van supermodel Gisele Bündchen'

Sjors Tanis • 14:47, 02-11-2022 / Laatste Update: 21:50, 11-12-2023

Tom Brady zou naar verluidt helemaal niet hebben willen scheiden van Gisele Bündchen. Ingewijden vertellen tegen het tijdschrift People dat de Amerikaanse NFL-legende (45) er alles aan wilde doen om zijn huwelijk met het Braziliaanse supermodel (42) te redden.

"Dit was niet Toms idee, dit was nooit zijn idee. Hij wilde het koste wat kost oplossen, omdat hij geen scheiding wilde en niet wilde dat het huwelijk zou eindigen", aldus de bron tegen het blad.

Therapie

Volgens ingewijden wilde de quarterback van de Tampa Bay Buccaneers in relatietherapie gaan om het huwelijk te redden, omdat hij niet wilde dat zijn kinderen gescheiden ouders zouden krijgen. Maar dat was volgens Bündchen te laat. "Ze heeft hem genoeg kansen gegeven om dingen op te lossen, maar die heeft hij niet aangepakt", aldus de bron.

Brady en Bündchen trouwden in 2009 en kregen samen 2 kinderen. De sporter 'volgde zijn passie' tijdens het huwelijk, maar dat brak hem volgens de ingewijde uiteindelijk op. "Leuk voor hem natuurlijk, maar uiteindelijk kreeg het model het gevoel dat hij niet naar haar luisterde."