🎥 | Duwen en trekken in de NBA: Rudy Gobert en Myles Turner veroorzaken opstootje

Trevor Wagener • 13:47, 13-11-2021 / Laatste Update: 04:44, 12-12-2023

De NBA-wedstrijd tussen Utah Jazz en Indiana Pacers (100-111) van vrijdagnacht verliep niet bepaald gezellig. Aan het einde van het 4e kwart kregen Rudy Gobert en Myles Turner het met elkaar aan de stok.

Nadat Turner erin slaagde om Gobert van het scoren af te houden, greep die laatste Turner bij zijn sportbroek. Dat kon Turner vervolgens niet waarderen. De 25-jarige center van Pacers haalde meteen verhaal en dát vond Gobert op zijn beurt niet leuk.

NBA opstootje

In het voorbijgaan - het spel was inmiddels aan de andere kant bezig - kregen beide spelers het met elkaar aan de stok. Een minutenlang durend opstootje met veel duw- en trekwerk volgde. Nadat teamgenoten en scheidsrechters er ook bij betrokken waren gekomen, keerde de rust weer terug.