It's Britney B*tch! Zangeres doet aangifte tegen beveiliger van basketballer Victor Wembanyama
i

Pro Shots

It's Britney B*tch! Zangeres doet aangifte tegen beveiliger van basketballer Victor Wembanyama

Bart van der Wijst • 17:01, 07-07-2023 / Laatste Update: 17:24, 11-12-2023

Victor Wembanyama is in Las Vegas. Daar is de nummer 1 pick van de NBA draft van San Antonio Spurs om mee te doen aan de Summer League, een soort beloftencompetitie. Zangeres Britney Spears kwam de boomlange Fransman daar tegen en wilde graag op de foto, maar zijn beveiliger duwde haar tegen de grond en zou haar hebben geslagen. Dus doet Britney B*tch aangifte.

Het incident gebeurde afgelopen woensdag toen Spears samen met haar man Sam Asghari en wat vrienden zat te eten bij CATCH in Las Vegas. Toen ze Wembanyama zag, wilde ze een handtekening of foto. Dat liep echter net iets anders dan gepland.

Britney who?

Toen de zangeres bij de basketballer aankwam, werd naar eigen zeggen in haar gezicht geslagen. Achteraf kwam beveiliger Damian Smith naar Spears toe om zijn excuses te maken. Hij zou haar niet hebben herkend. De zangeres aanvaardde zijn excuses, maar besloot toch aangifte te doen wegens vermeende geweldpleging.

Op Instagram schreef Spears een verklaring, waarin ze zei dat het incident traumatisch en gênant was. "Ik denk niet dat dit een grappige situatie is. Dat de basketbalspeler aan het lachen was voelde wreed", vond Spears.