🎥 | 'NBA-ster Kevin Durant rookt dikke paf bij Drake-concert in Los Angeles'

Trevor Wagener • 17:33, 19-08-2023 / Laatste Update: 01:01, 12-12-2023

Basketbalsuperster Kevin Durant neemt het er lekker van tijdens zijn vakantieperiode. De 34-jarige NBA-vedette van Phoenix Suns bezocht eerder deze week een concert van de rapper en zijn goede maat Drake (zie onder) en 'genoot' volgens TMZ Sports daarbij van een ogenschijnlijk dikke spliff.

Op videobeelden is te zien hoe de ster vanuit het gedeelte van de VIP-stoelen een hijs neemt van naar het schijnt een jointje. Van Durant is al jaren bekend dat hij een pro-cannabisgebruiker is. Met het 78e NBA-seizoen ooit in aantocht - KD's 18e als prof -, dat van 24 oktober tot en met 14 april 2024 loopt, heeft hij nog zat tijd om onder allerlei dopingcontroles uit te komen.

Smoking Durant

Hoewel het niet bekend is wát Durant precies rookte, zelf leek de basketballer ook gepakt te zijn toen hij doorhad dat hij gefilmd werd, was de 2-voudig kampioen in het verleden 1 van de 'NBA-voorvechters' om cannabis definitief van de verboden middelen-lijst te laten verwijderen.

Durant zelf heeft nog niet gereageerd op TMZ's beelden, maar overduidelijk was dat hij het naar zijn zin had bij Drake's "It's All A Blur" tourstop in het KIA Forum in Inglewood (Californië).