🎥 | Kijk die grijns: NBA-kampioen Nikola Jokic is terug bij zijn paarden in Servië

Bart van der Wijst • 21:07, 18-06-2023 / Laatste Update: 18:00, 11-12-2023

Nikola Jokic werd maandag kampioen met Denver Nuggets in de NBA. Direct na afloop kreeg hij de vraag of hij zin had in de parade door de stad. "Parade? Wanneer is die?", vroeg Jokic zich af. Toen hij hoorde dat die op donderdag was, schoot Jokic in de stress. Vandaag (zondag) stond namelijk een andere belangrijke wedstrijd op het programma in zijn thuisland Servië.

Voor wie het niet weet: Jokic is een grotere fan van drafsport dan van basketbal. Hij bezit ook zijn eigen paard en hij heeft een eigen stal in Servië.

Vliegtuig

In Sombor stond zondag een drafwedstrijd op het programma en de vraag was of Jokic daar wel op tijd bij zou zijn vanwege alle festiviteiten in Denver. Bij de parade lachte hij: "Ik weet niet hoe ik daar op tijd zal komen, misschien kan ik vragen of ik het vliegtuig van de ploeg mag gebruiken. Ik heb het nu live op tv gevraagd, dus ze moeten het mij wel geven."

Wellicht is dat ook gebeurd, want zondagmiddag was Jokic te zien bij de paardenrace in zijn thuisland. Kijk eens naar die glimlach, daar zit een tevreden man.