LeBron James dist Dillon Brooks na play-off-succes: 'Kijk naar mij en je ziet een legende'
i

Getty Images

LeBron James dist Dillon Brooks na play-off-succes: 'Kijk naar mij en je ziet een legende'

Trevor Wagener • 22:17, 29-04-2023 / Laatste Update: 02:52, 12-12-2023

LeBron James heeft op Twitter maar eens uitgehaald naar Memphis Grizzlies-ster Dillon Brooks. De 38-jarige legende van LA Lakers, die vrijdag Grizzlies in play-off-wedstrijd 6 (van 7) met liefst 125-86 versloegen en daarmee doorgingen naar de 2e ronde, maakte zijn 27-jarige rivaal spreekwoordelijk koud met de ene na de andere punchline.

De voorbije weken was James, samen met Brooks, meerdere keren de absolute headliner van alle Amerikaanse sportmedia. De trashtalk tussen de 2 bereikte vrijdag een absoluut hoogtepunt toen Brooks - en consorten - niets te vertellen hadden tegen de ontketende Lakers onder leiding van James.

Lees ook: LeBron James heeft in z'n uppie meer play-offduels gespeeld dan iedereen bij Memphis Grizzlies

Tweet LeBron James

Brooks moest het dan ook ontgelden in James' tweet. "In tegenstelling tot een (klein) iemand als jij, ben ik groot en zijn de verwachtingen rondom mij altijd hoog. Je kijkt hier naar een legende. Niet eerst praatjes hebben voordat je eens mag zeggen dat je ooit iets hebt gewonnen."

Lakers spelen in de volgende ronde tegen dan wel Sacramento Kings of Golden State Warriors. Aldaar is de stand 3-3: later dit weekend volgt de beslissende 7e wedstrijd.