LeBron James gaat uit zijn stekker tegen de scheidsrechter: 'Kijk naar die f*cking herhaling'
i

Getty Images

LeBron James gaat uit zijn stekker tegen de scheidsrechter: 'Kijk naar die f*cking herhaling'

Noah Hoogenboezem • 12:52, 31-12-2023 / Laatste Update: 16:43, 07-01-2024

LeBron James had zaterdagavond geen fijne verjaardag. De basketballer vierde zijn 39e verjaardag, maar verloor met 106-108 van de Minnesota Timberwolves. Dat kwam mede door een bijzondere beslissing van de scheidsrechter. James was witheet daarover.

James scoorde tijdens de partij een driepunter, maar de VAR greep in en vond het schot maar twee punten waard. De basketballegende zou met een voet over de driepuntslijn hebben gestaan. Scheidsrechter Tony Brothers kreeg aan de zijlijn de beelden te zien en James keek stiekem met hem mee. De basketballer was het duidelijk niet eens en riep: "Dit is bullshit. Kijk naar die f*cking herhaling."

VAR

De scheidsrechter verschuilde zich achter de VAR door te zeggen dat het niet zijn eigen beslissing was, maar de woede van James verdween niet. Na afloop vroeg de basketballer zich af of het op deze manier wel zin heeft: "Wat is het nut als ze nog steeds een foute beslissing nemen. Stevie Wonder (een bekende blinde zanger, red.) had dit zelfs kunnen zien."