Vriendin Dennis Rodman snapt niets van nieuwe gezichtstattoo: 'Hij is niet goed'

Trevor Wagener • 16:40, 08-07-2023 / Laatste Update: 21:14, 11-12-2023

De excentrieke NBA-legende Dennis Rodman heeft sinds dit weekend een nieuwe tattoo en daar is zijn vriendin Yella Yella níet blij mee. De 62-jarige NBA-grootheid liet een plaatje van Yella vereeuwigen... op zijn gezicht.

Rodman, die tijdens zijn succesvolle basketballoopbaan al meerdere keren het nieuws haalde met fraaie fratsen of kicken kapsels, zette Yella op zijn wang. Die laatste verklaarde de ex-basketbalprof - verrassend genoeg - voor gek.

Nieuwe gezichtstattoo Dennis Rodman

"Dit was niet mijn idee", zei ze tegen TMZ Sports. "Ook heb ik gezegd dat hij (Rodman) dit NIET moest doen. Ik vroeg me echt af waar hij mee bezig was. Hij is niet goed, joh." Rodman luisterde niet en ging blind van verliefdheid door met zijn idee.

"Yella is heel lief", zei hij tegen het eerdergenoemde medium. "Ik ben blij met haar. Zij houdt van me zoals ik ben en daar ben ik dankbaar voor. Daarom doe ik dit voor haar." Hij plaatste de beelden op zijn Instagram-account met het niets aan de verbeelding overlatende bijschrift 'waarom niet?'. Nou, heb je even...

Zie ook 🎥:Dennis Rodman over wilde leven: 'Heb 3 keer mijn penis gebroken'