Wij zoeken jou: Sportnieuws.nl heeft 4 vacatures openstaan
i

ANP

Wij zoeken jou: Sportnieuws.nl heeft 4 vacatures openstaan

Robert Hüsken • 14:43, 21-12-2022

Hey, nieuwe collega! Bij Sportnieuws.nl zijn we op zoek naar versterkingen voor onze website. Lijkt het jou gaaf om voor een jong en brutaal medium te werken? Lees dan snel verder!

Momenteel hebben we 4 vacatures openstaan. Onderaan dit artikel zie je hoe je kunt solliciteren.

- Een ervaren freelance webredacteur

We zoeken een freelance webredacteur die ook inzetbaar is in het weekend en doordeweeks 's avonds. Dan zijn namelijk de vetste sportwedstrijden. Durf jij termen als WTF, HOLY SHIT, of WAJOW in je stukje te gebruiken? Zet je graag voor je artikelen net een stapje extra? Ben je niet bang om de telefoon te pakken voor een interview of om nieuws te checken bij de bron? Dan zijn we zeer geïnteresseerd in jou.

- Een freelance social media redacteur

Ben jij altijd op de hoogte van nieuwe trends op het gebied van social media? Ben jij de koning van Photoshop? En ben jij altijd degene die grappige filmpjes deelt met je vrienden? Wij zoeken iemand die zich kan ontfermen over onze social media. Je snapt het algoritme van Facebook, weet welke content er nodig is voor Instagram en hebt innovatieve ideeën hoe we ons kunnen profileren op TikTok en YouTube.

- Een stagiair(e)

Wij hebben plaats voor een stagiair(e) van een hbo-opleiding of een universitaire studie. Sportnieuws.nl is een groot landelijk medium, daarom zijn we op zoek naar ambitieuze student die al ervaring heeft opgedaan bij een regionale medium of al in de laatste fase van zijn of haar studie zit. Je draait bij ons mee op de redactie, leert perfect naar een jonge doelgroep toe te schrijven en wordt op pad gestuurd naar vette sportevenementen.

- Een freelance videoverslaggever

Sportnieuws.nl zoekt een videoverslaggever die zelfstandig op pad kan met een camera en brutale vragen durft te stellen. Lijkt het jou vet om Michael van Gerwen te interviewen bij het darten? Snap jij hoe een green screen werkt en is editten ook jouw passie? Dan willen we graag met je kennismaken! Check ons YouTube-account om te zien wat voor filmpjes we al gemaakt hebben!

Wat bieden wij jou?

- Geld! Natuurlijk. We hanteren marktconforme tarieven, omdat we onderdeel zijn van DPG Media.

- Een groep met jonge, ambitieuze collega's.

- De kans om je volledig te ontwikkelen in de journalistiek.

- Mogelijkheden tot uitstapjes naar vette sportevents.

- Doorgroeimogelijkheden binnen Sportnieuws.nl of DPG Media.

Solliciteren bij Sportnieuws.nl

Lees nog even dit artikel waarin we schrijven welke competenties je moet beheersen. Denk je dat je bij het profiel past? Stuur dan een nette e-mail naar sollicitatie@sportnieuws.nl.

Daarin voeg je toe: uiteraard jouw cv, een paar eerder geschreven artikelen waar je trots op bent en een motivatiebrief waarin je schrijft wat jij kunt toevoegen aan Sportnieuws.nl.

Tot snel!