Bruiloft van Lieke Martens en Benjamin van Leer was 'droombruiloft'

Rick Kraaijeveld • 22:42, 15-06-2023 / Laatste Update: 08:18, 12-12-2023

Benjamin van Leer en Lieke Martens zijn in het huwelijksbootje gestapt en acteur Dirk Zeelenberg mocht de hele ceremonie in het mooie Spanje aan elkaar praten. De acteur, onder meer bekend van All Stars keek zijn ogen uit op de bruiloft en noemde het dan ook een 'droombruiloft'.

Hij stond er een beetje van te kijken dat hij gevraagd werd, hij kende ze niet per se en merkte pas na de reactie van zijn zoons hoezeer bekend ze waren. Hij liet ze in 1 van de eerste gesprekken al weten: 'Ik heb niks met voetbal'. Maar dat bleken de tortelduifjes juist niet erg te vinden.

Vrienden

Hij had het over een man of 100 die aanwezig waren. ook bekende mensen, maar daar mocht hij niks over zeggen, zo vertelde hij in het AD. "Het gaat niet om oesters en kastelen, het gaat om de mensen. En dit was zo’n gezellig gezelschap, er was niks protserigs aan. Het weer was ook geweldig, met een graad of 30."

Prachtstel

Zeelenberg was helemaal in de 7e hemel met het paar. "Ze zag er zo geweldig uit, ik heb nog nooit van mijn leven zoiets gezien. Hij ook trouwens, hij is ook zo'n beauty." Verder vond hij nog 1 ding fantastisch aan de trouwerij: de ringen werden gebracht door hun 3-jarige hondje.