'Manchester City-keeper werd om 4 uur 's nachts van kampioensfeest getrapt na ruzie'
Scott Carson met Pep Guardiola / Getty Images

'Manchester City-keeper werd om 4 uur 's nachts van kampioensfeest getrapt na ruzie'

18:38, 21-05-2024 / Laatste Update: 18:56, 21-05-2024

Het kampioensfeestje van Manchester City betekende voor veel spelers uitbundig dansen en veel drinken. Bij Scott Carson, de derde keeper van de Premier League-club, ging dat laatste een beetje mis.

De 38-jarige doelman werd om 4 uur 's nachts namelijk van het feestje getrapt, schrijven Engelse media. Hij zou rond dat tijdstip ruzie hebben gemaakt en hebben willen vechten met andere mensen in de club. Of het ging om een medespeler, familie van óf een wildvreemd iemand, werd niet duidelijk.

Veel andere Manchester City-sterren kwamen een uur later ook met kleine oogjes de club uit gezet. Jack Grealish stal natuurlijk weer de show, maar ook Rodri leek een aardig bakkie op te hebben.

Bijzondere carrière Scott Carson

De oude keeper speelt al jaren bij Manchester City. Nou ja, speelt? Carson kwam in vijf seizoenen tijd tweemaal in actie. In die periode won hij wél vier titels én een Champions League met de club. Ook won hij de Wereldbeker voor Clubs én de UEFA Super Cup in die periode.

In het verleden keepte hij ook voor Liverpool, met wie hij ook de Champions League won. Carson wordt gezien als een echte leider en een man voor in de kleedkamer. De gehele Manchester City-selectie zou 'met hem weglopen'.

Laatste wedstrijd

Manchester City komt dit seizoen nog één keer in actie. Komende zaterdag staat het om 16:00 uur tegenover stadsgenoot Manchester United in de finale van de FA Cup. Wembley zal traditiegetrouw het podium zijn voor de finale.