Neymar Jr. ging vreemd en bekent doodleuk op eigen Instagram: 'Vergeef me'
i

Getty Images

Neymar Jr. ging vreemd en bekent doodleuk op eigen Instagram: 'Vergeef me'

Rick Kraaijeveld • 14:18, 22-06-2023 / Laatste Update: 14:15, 08-01-2024

Neymar Jr. heeft een bijzondere Instagram-post de ether in geslingerd. De Braziliaanse superster heeft opgebiecht dat hij deze maand vreemd is gegaan. In een bericht op Insta wendt hij zich tot zijn vriendin, in een poging vergiffenis te vragen. Hij moest wel, want Braziliaanse blogger Fernanda Campos kwam zelf met een bericht dat ze met Neymar seks zou hebben gehad.

De berichten van Campos gingen viraal en al gauw ontstond er een relletje. Neymar gaat nu in zijn post diep door het stof en is bedroefd voor zijn vrouw en kind. "Ik hoop dat jullie mij ooit vergeven. Ik heb jullie nodig in ons leven", schreef hij. Het doet hem pijn te zien hoe zijn vriendin eronder is: "Ik weet hoeveel je lijdt, maar ook hoe graag je toch nog aan mijn zijde wil staan. Net als dat ik dat bij jou wil."

Campos

De blogger kwam met screenshots van gesprekken tussen beide. Waarna hij wel publiekelijk moest bekennen. "Ik maak elke dag fouten, zowel op als buiten het veld. Maar nu heb ik het helemaal verkeerd gedaan. Ik heb een van de meest bijzondere mensen in mijn leven gekwetst. Als een privésituatie openbaar geworden is, moeten de excuses ook openbaar gemaakt worden."