Ober vertelt over stapavond Marcus Rashford: 'Shotjes Tequilla en met kleren aan in bed'
Marcus Rashford © ProShots

Ober vertelt over stapavond Marcus Rashford: 'Shotjes Tequilla en met kleren aan in bed'

11:40, 30-01-2024 / Laatste Update: 11:42, 30-01-2024

Marcus Rashford heeft zichzelf vorige week flink in de nesten gewerkt. De aanvaller ging op zijn vrije dag flink uit zijn dak in het Noord-Ierse Belfast, maar belde de dag erna naar Manchester United dat hij ziek was en niet kon trainen. Een ober heeft nu een inkijkje gegeven in 'zijn missie om dronken te worden' in de Noord-Ierse hoofdstad.

Eerder werd in de Britse media ook al bekend dat zijn teamgenoten woest zijn op Rashford. De aanvaller zou dus uit zijn gegaan in Belfast en daarna zichzelf ziek hebben gemeld voor de training de volgende dag. Erik ten Hag weigerde te spreken over de zaak en vertelde de pers dat dit intern zou worden opgelost. Wanneer en of Rashford terugkeert bij de selectie is nog niet bekend.

Stapavond

Inmiddels heeft ober Sarah Adair flink wat details gedeeld over de avond van Rashford. De dertigjarige vrouw serveerde de lunch aan de Engelse voetballer en hij nodigde haar uit om met hem te gaan feesten in de avond. Sarah ging mee en vond het niet gek dat hij de volgende dag niet kon voetballen. "Als je ziet hoe laat hij naar bed ging en hoe veel hij had gedronken. Hij moet hebben geweten dat hij op geen enkele manier in staat was om te voetballen", vertelt Adair tegen The Sun.

'Shots tequilla en met kleren in bed'

Adair geeft ook nog details over de avond die ze met Rashford beleefde. "Hij tikte flink wat shots tequilla weg en zat de hele avond aan de cocktails. Hij vertelde dat hij de hele dag al aan het drinken was. Rashford vroeg mij naar een club, waar hij zijn eigen favoriete muziek mocht draaien van de DJ. Hij bestelde nog een shots Limoncello en was duidelijk op een missie om dronken te worden. Hij was zo dronken dat hij een tas liet vallen met 10.000 pond cash (omgerekend 11.700 euro). In briefjes van 20 lag het op de grond. Na de dronken avond heb ik hem met zijn kleren aan op bed moeten leggen, waarna hij zich ziek meldde voor de training."