🎥​ | Rico Verhoeven reageert op mogelijk gevecht tegen Jake Paul: 'Dat zou heel leuk zijn'

Martijn Baars • 20:14, 02-11-2023 / Laatste Update: 11:33, 07-01-2024

Rico Verhoeven ziet een gevecht tegen Jake Paul wel zitten, maar niet zo snel gebeuren. Dat zegt de koning van het Nederlandse kickboksen tegen Radio 538. Die zender belde hem om voor te beschouwen op zijn gevecht zaterdag tegen Tariq Osaro, maar kwamen gaandeweg het gesprek op Jake Paul uit.

"Wat zou je ervan vinden als hij je uit zou dagen voor een gevecht", werd er gevraagd aan Verhoeven. "Laat vooropstellen dat ik het heel leuk vind dat onze sport de laatste jaren veel aandacht krijgt door cross-overs. Paul heeft het boksen een boost gegeven en ook in MMA zijn er influencers die de sport een enorme stijging in populariteit geven. Daar ben ik heel blij mee en ik vind het alleen maar goede zaak."

Gevecht tegen Jake Paul?

Jake Paul is de vriend van schaatsster Jutta Leerdam en is dus veel in Nederland. Een gevecht tegen Rico Verhoeven komt er echter niet zomaar. "Qua gewicht komt hij echt niet bij mij in de buurt en dat is toch wel erg belangrijk in onze sport. Het zou heel leuk zijn, maar qua match-up is het onmogelijk."

'Ik sta er zeker voor open'

Een gevecht tegen iemand die meer in de buurt komt van zijn gewicht, ziet Verhoeven zeker zitten. "Laten we kijken wat er de komende maanden en jaren op mijn pad komt. Ik sta er zeker voor open."