🎥 | Sjaaltjes omhoog op de tribune, rook op het veld! Het is oud en nieuw bij Genoa-Inter

Rick Kraaijeveld • 22:46, 29-12-2023 / Laatste Update: 05:27, 08-01-2024

Bij Genoa - Inter werd de wedstrijd na 17 minuten even stilgelegd vanwege behoorlijke rookontwikkeling in het stadion. De fans van Genoa wilden alvast het nieuwe jaar vieren en staken nogal wat vuurwerk af. Er werd luidkeels gezongen op de tribune, maar op het veld viel niets meer te zien. Reden voor de scheidsrechter om het even stil te leggen!

Een minuut of 25 na de onderbreking, brak de uitploeg de ban in de wedstrijd. Marko Arnautovic kreeg eens een basisplaats en was gelijk van waarde. Hij opende de score voor de Nerazzurri met een simpele intikker.

De 1-1 is ook al gevallen voor Genoa, uit een corner kopte verdediger Dragusin de 1-1 binnen.