🎥 | Victoria Koblenko voor 4e keer in FHM: 'Ik was wel weer toe aan kanten ondergoed'
i

FHM / Roger Neve

🎥 | Victoria Koblenko voor 4e keer in FHM: 'Ik was wel weer toe aan kanten ondergoed'

Martijn Baars • 18:22, 29-04-2021 / Laatste Update: 10:54, 08-01-2024

FHM heeft voor de nieuwe editie van het mannenblad Victoria Koblenko gestrikt. De van oorsprong Oekraïense staat vanaf 2 juni in de nieuwe editie van FHM.

Koblenko is ook de vrouw van oud-voetballer Evgeniy Levchenko (FC Groningen). Ze staat al voor de 4e keer in de FHM500, na de edities in 2003, 2008 en 2012. "Bij elke shoot is er wel een andere motivatie. Waarom ik nu ja heb gezegd? Na een jaar in joggingsbroek op de bank te hebben gezeten, was ik wel toe aan hoge hakken en kanten ondergoed. Ik merkte dat ik die kant van mezelf al een tijd niet had aangeraakt. Je speelt op zo’n shootdag toch een rol. Dat gevoel kan nog wel een paar dagen of weken doorschemeren", zegt ze tegen FHM.

Ontzettende verwennerij

Maar hoe voelt zo'n shoot dan weer, 9 jaar na de vorige? "Dit soort shoots zijn toch altijd wel spannend. Je moet toch de hele dag je buik inhouden, haha. Maar laten we eerlijk zijn: het is ook een ontzettende verwennerij om op je allermooist te worden vastgelegd door zo’n getalenteerde fotograaf als Roger Neve."

Check hieronder de beelden van de shoot met Victoria Koblenko. De nieuwe editie van de FHM500 verschijnt op 2 juni en daarin zijn alle foto's te zien.