Zangeres Emma Heesters over breuk met voetballer Wesley Hoedt: 'Door de pijn heen gegaan'
i

ANP

Zangeres Emma Heesters over breuk met voetballer Wesley Hoedt: 'Door de pijn heen gegaan'

Martijn Baars • 11:35, 30-08-2023 / Laatste Update: 20:56, 11-12-2023

Emma Heesters had flink last van een gebroken hart nadat het uitging met haar vriendje Wesley Hoedt. In maart maakten de zangeres en de voetballer bekend niet langer een stel te zijn. In gesprek met roddelsite Grazia gaat Heesters in op die breuk.

"Een heartbreak is altijd moeilijk", geeft Heesters toe. "Ik ben wel iemand die mijn werk als defense mechanism gebruikt, maar dan deal je uiteindelijk niet met wat er echt gaande is. Daarom ben ik bewust door die pijn heen gegaan. En ik heb er veel over gepraat, zodat het me niet in de toekomst tegen gaat zitten of iets triggert in een volgende relatie. Ik denk dat het altijd goed is om aan jezelf te werken.”

Zelfliefde

Waarom het uitging met Hoedt, voetballer bij Watford in Engeland, is niet bekend. Wel gingen er geruchten over dat Hoedt vreemdging. Heesters vond het vreselijk en zoekt het nu dan ook nog even niet om een nieuwe man te zoeken. "Op dit moment ben ik niet bezig met daten, ik ben vooral mezelf in de watten aan het leggen en lekker veel zelfliefde aan het geven. Ik ben aan het uitvogelen wat ík nou precies wil en de volle focus ligt dus op mezelf. Dat voelt eigenlijk heel goed.”

(Foto via ANP)