📸 | Dit worden de presentatrice en de commentatoren van het darts bij streamingdienst Viaplay

27 januari 2022

Viaplay

De nieuwe Marcel Maijer is een vrouw. Anne-Marie Fokkens wordt de presentatrice van het darts bij Viaplay. De nieuwe streamingdienst is vanaf 1 maart in de lucht.


Fokkens wordt de main host, zoals Viaplay het omschrijft. Zij is bekend van haar werk bij Omroep Brabant, Ziggo Sport en het AD. De 2e presentator, oftewel de assistent van Fokkens, wordt de bekende Koert Westerman.

Westerman was ook al presentator bij het darts toen het nog werd uitgezonden door RTL7. RTL zond het darts 10 jaar uit, maar eind vorig jaar werd duidelijk dat Viaplay de rechten van het darts had gekocht. Bij Viaplay zal straks ook onder meer het Formule 1 worden uitgezonden.


Commentatoren weggeplukt van RTL7
Viaplay begint bij het Formule 1 met bijna een geheel nieuwe ploeg. Bij het darts worden vooral de bekende namen van RTL weggeplukt. Oerdartskenner Jacques Nieuwlaat en Frank Vischschraper worden de commentatoren.

Zij gaan al eerder aan de slag dan 1 maart. De Masters en de Premier League worden namelijk via het YouTube-kanaal van Viaplay uitgezonden.

LEES OOK: Zo kijk je het eerste dartstoernooi van het jaar bij Viaplay


Jacques Nieuwlaat gaat ook mee naar Viaplay