๐ŸŽฅ | Michael Smith blaast Joe Cullen omver op Grand Slam: beslist partij BIJNA met 9-darter

18 november 2021

Michael Smith heeft zich donderdagavond met uiteindelijk toch wel het nodige machtsvertoon geplaatst voor de kwartfinale van de Grand Slam of Darts 2021. In de 8ste finale was 'Bully Boy' Joe Cullen de baas: 10-5.


Zie ook: 'Hier kijk je donderdagavond naar de Grand Slam-kraker in de 8ste finale tussen Van Gerwen en Anderson'

Smith gooide simpelweg beter dan Cullen, helemaal op de momenten dat het ertoe deed. Steeds als Cullen probeerde het door Smith geslagen gaatje te dichten, beukte de 31-jarige Smith als een echte pester de deur dicht.

Smith's finish
Zelf kwam Smith steeds beter in zijn spel: hij krikte zijn gemiddelde uiteindelijk op naar 95 over heel de partij en strooide met fraaie finishes. Dat bekroonde hij bijna met hรฉt absolute hoogtepunt van de avond, en dat allemaal nog in de 1e achtste finale-partij van de avond.

Smith miste in de beslissende een 9-darter door de welbekende dubbel 12 niรฉt uit te gooien. De aanwezigen konden het niet geloven en de darter zelf zakte door zijn hoeven. Een beurt later was het gelukkig voor hem wel raak en was de zege beklonken. En hoe! De kwartfinales zijn vrijdag en zaterdag, maar check hieronder eerst de hoogtepunten van Michael Smith!

Highlights Smith - Cullen: