Uitgejoelde Steve Beaton werkt niet mee aan nieuw dartswonder Fallon Sherrock

19 december 2021

Het WK darts zit er voor Fallon Sherrock na 1 ronde alweer op. De publiekslieveling ging na een dartsthriller ten onder tegen good old Steve Beaton. In de beslissende set was Beaton, die bij het meubilair van de PDC, de baas: 3-2.


Al bij de opkomst werd duidelijk wie de lieveling van het publiek is. Sherrock werd met veel gejuich ontvangen door het aanwezige publiek, bij de opkomst van Beaton werd er gejoeld.

Hoog niveau
De fans kregen met name in het begin van de partij waar voor hun geld. Beide darters scoorden en finishten geweldig. Met name Beaton toverde ineens met zijn pijlen, ook de commentatoren van RTL 7 verbaasden zich over zijn goede wedstrijd. Hij repareerde in de openingsset een 0-2-achterstand in legs en maakte het met een knappe finish af.

Stuivertje wisselen
Daarna was het de beurt aan Sherrock om een set te pakken. De Queen of the Palace gaf geen moer om het gemiddelde van 104 van Beaton en maakte er 1-1 van. Daarna pakten Beaton en Sherrock om de beurt hun eigen set met 3-0 waardoor we naar een beslissende set gingen.

Bibberende armpjes
Daarin kelderden de gemiddeldes van beide darters plotseling, de druk werd groter en groter. Beaton stond net effe wat meer onder druk, want hij had het publiek ook nog tegen zich. Gelukkig voor hem sleepte zijn ervaring hem er doorheen en won hij, mede door flink wat puddingbeurten van Sherrock in de laatste set, de wedstrijd.