Dartsensatie Fallon Sherrock heeft een relatie met deze darter

10 november 2021

Mika Schlosser/PDC
vriend-van-fallon-sherrock-darter-wk-darts

Fallon Sherrock werd in 2019 in een klap wereldberoemd. De inmiddels 27-jarige Engelse won bereikte destijds de kwartfinales van het WK. Naderhand werd het wat rustiger rondom Sherrock, maar inmiddels is de dartster helemaal terug. Ze mag meedoen aan het WK én de Grand Slam of Darts.


Sherrock plaatste zich via de Women's Series voor de beide toernooien. Bij de Grand Slam zit Sherrock in een poule bij Peter Wright, Gabriel Clemens en Mike De Decker.

Heeft Fallon Sherrock een vriend?


Het antwoord daarop is simpel: ja. Want Sherrock datet inmiddels al een tijdje met een darter, namelijk Cameron Menzies. Dat zei Menzies in gesprek met Inside the WDF. De Schot speelt zijn wedstrijden bij de PDC Challenge Tour en de World Darts Federation (WDF). Onlangs plaatste Menzies zich voor Lakeside.

Beide darters hielpen elkaar de voorbije tijd dus naar grote toernooien. "Wanneer zij (Sherrock, red.) er zin in heeft, dan trainen we wel een paar uurtjes. Vroeger had ik helemaal geen zin om online wedstrijden te spelen, maar tegenwoordig zeg ik vaker tegen haar dat ze moet trainen dan dat ik mezelf aanspoor om te trainen", sprak Menzies in gesprek met de podcast.

"We spelen soms via DartConnect (online scoresysteem, red.) op de iPad tegen elkaar. Dan probeer ik haar te helpen met trainen, maar het heeft zeker ook voor mij voordelen. Soms kom ik niet eens in haar buurt qua niveau, dan staat ze buitenaards te gooien", aldus de Schot.

Cameron Menzies bij een wedstrijd in Oostenrijk - © Getty Images