Zo volg je live het WK darts | hoe laat is de finale tussen Luke Humphries en Luke Littler?
i

Getty Images

Zo volg je live het WK darts | hoe laat is de finale tussen Luke Humphries en Luke Littler?

Martijn Baars • 08:35, 03-01-2024 / Laatste Update: 10:24, 05-01-2024

Het WK darts is in volle gang. De finale, op woensdag 3 januari, is in zicht. De eindfase van het toernooi is elke dag via ons liveblog op de voet te volgen. Voor de mensen die de televisie al hebben gereserveerd: zorg dat je goed voorbereid bent, want het WK darts is niet op een open kanaal te zien. Je moet een abonnement bij Viaplay hebben om het WK darts live te kijken. Volg hieronder alle actie in ons liveblog.

Zoals gezegd: het enige bewegende beeld in Ally Pally is live te zien op Viaplay. De streamingdienst zendt elke sessie live uit. De 'goede oude tijd' van RTL 7 is al een tijdje voorbij.

Finale

Woensdagavond, op 3 januari, staat de finale tussen Luke Humphries en Luke Littler op het programma. Vanaf 21.15 uur worden er pijltjes gegooid. Geen Viaplay? Er is nóg een manier om de finale live te volgen.

- Dit is het speelschema van het WK darts

- Dit is het prijzengeld van het WK darts

Live WK darts

Maar Sportnieuws.nl is er ook elke dag live bij. Via een liveblog van elke sessie. Omdat we een samenwerking hebben met Viaplay, zie je op deze site ook alle samenvattingen van de sessies. Check ook onze dartspagina voor de laatste nieuwtjes over het WK darts.