Programma Premier League of Darts: Van Gerwen pas later in actie
i

ANP

Programma Premier League of Darts: Van Gerwen pas later in actie

Pim Huberts • 15:12, 06-04-2022 / Laatste Update: 07:28, 12-12-2023

Michael van Gerwen zou op speelavond 9 van de Premier League of Darts in Leeds in de kwartfinales in actie komen tegen Gary Anderson, maar hoeft pas later te spelen in verband met een positieve test van de Schot. Check hieronder het aangepaste speelschema.

Speelschema Premier League of Darts 7 april

Michael Smith - Peter Wright

BYE - Michael van Gerwen

Joe Cullen - Jonny Clayton

James Wade - Gerwyn Price

Livestream Premier League of Darts

De Premier League of Darts is iedere donderdag vanaf 20:00 uur te zien op Viaplay. Kijk je alleen voor Van Gerwen, dan kan je donderdagavond pas later inschakelen!

Stand Premier League of Darts

Waar Michael van Gerwen lange tijd nog zonder problemen aan de leiding ging, daar deelt 'Mighty Mike' zijn 1e positie op de ranglijst nu met Jonny Clayton. Beiden hebben 17 punten, terwijl wereldkampioen Peter Wright al 16 punten verzamelde.

Goede streak in Leeds

Van Gerwen neemt het in de halve finales van speelavond 9 op tegen Michael Smith of Peter Wright. Hoewel de Brabander vorige week nog kansloos verloor van James Wade, brengt de First Direct Arena in Leeds misschien betere herinneringen naar boven. De nummer 3 van de wereld won 5 van de 6 Premier League-wedstrijden in Leeds. Afgelopen weekend was de vorm ook al beter, want Van Gerwen won Players Championship 10.