🎥 | Nederlandse topdarters klaar voor WK: 'Verwacht dat Michael van Gerwen op afspraak is'

Rick Kraaijeveld • 21:22, 28-11-2023

Sportnieuws.nl was dinsdagmiddag bij het persmoment van dartsteam TOTO Dart Kings. Alle darters kwamen voor de camera en het hoofdonderwerp was natuurlijk: het WK. Verslaggever Damian Vlottes blikte samen met de darters vooruit op het WK darts dat 15 december start.

De man waar hij hoge verwachtingen van heeft is Gian van Veen, ook vindt Vlottes het jammer dat Vincent van der Voort er niet bij zit. De darter zelf verwachtte dat al wel: "Je zag het al wel aankomen. Het is een zwaar jaar geweest. Misschien ook wel even beter, ik heb er op dit moment ook niets te zoeken."

Niet zo gek veel laten zien

Raymond van Barneveld gaat wel naar het WK, maar is ook eerlijk voor zichzelf. "Als ik de 1e ronde door kom en daarna van Peter Wright win, dan heb ik het al meer dan behoorlijk gedaan toch? Het is de huidige Europees Kampioen en wat heb ik de afgelopen jaren laten zien? Niet zo gek veel."

Check de video hierboven om ook de reacties van Dirk van Duijvenbode, Gian van Veen en Michael van Gerwen te zien. Vlottes hoopt dat Van Gerwen zijn beste spel laat zien en op afspraak zal zijn.