Lees ook: Check hier het programma van dag 2 van de German Darts Grand Prix

Oranje boven op Euro Tour: Berry van Peer stunt tegen toptalent, ook Dirk van Duijvenbode door

Noah Hoogenboezem • 17:00, 09-04-2023 / Laatste Update: 08:20, 12-12-2023

De middagsessie van de German Darts Grand Prix was een heel succesvolle voor de Nederlandse darters. Dirk van Duijvenbode en Berry van Peer plaatsten zich voor de 8ste finales, die maandag gespeeld worden.

Lees ook: Het programma op dag 2 van de German Darts Grand Prix

Berry van Peer trapte de dag af met een stunt tegen het Noord-Ierse toptalent Josh Rock. Van Peer kwam meteen met 2-0 voor, maar zag Rock daarna 2 legs op rij winnen. Rock gooide later in de partij nog een 141-finish, maar dat was de enige leg die hij won en daardoor pakte Van Peer de zege met 6-3.

Van Duijvenbode door in wedstrijd vol breaks

Even later was Aubergenius Dirk van Duijvenbode aan de beurt tegen Callan Rydz. Het was een rommelige partij met heel veel breaks. Rydz wist zelfs niet 1 keer zijn eigen leg te winnen en daardoor won Van Duijvenbode met 6-3.

Artikel gaat verder onder deze tweet

Vanavond nog 3 Nederlanders

In de avondsessie komen zondagavond nog 3 Nederlanders in actie: Danny Noppert, Raymond van Barneveld en Jeffrey de Zwaan. Van Barneveld speelt de kraker tegen Gerwyn Price en De Zwaan moet het opnemen tegen Luke Humphries. Noppert speelt tegen de 18-jarige thuisfavoriet Liam Maendl-Lawrence.