Mega-interesse in tickets voor WK darts: kaartjes in recordtempo uitverkocht
i

Pro Shots

Mega-interesse in tickets voor WK darts: kaartjes in recordtempo uitverkocht

Trevor Wagener • 15:13, 15-08-2023 / Laatste Update: 05:38, 12-12-2023

Darts blijft stééds meer populariteit winnen wereldwijd en ook het aankomende PDC WK 2024 is zeer in trek bij de liefhebbers! Op de eigen website meldde dartsbond deze week dat de komende editie van 's werelds belangrijkste dartstoernooi van het jaar weer zo goed als uitverkocht is!

De PDC schreef dat de zaal bij nagenoeg alle sessies weer stampvol komt te zitten. Ook meldde de bond dat de toegangskaartjes voor het aankomende toernooi in een recordtempo over de toonbank gingen. Dat was ook niet zo gek: dartsfans konden via een heuse voorinschrijving aan kaarten komen, nog voordat de zogeheten vrije verkoop van start was gegaan.

PDC WK darts 2024-tickets

Zeker de zitplaatsen waren toen in trek: deze plekken waren toen binnen één dag allemaal verkocht. Hierdoor waren er bij de vrije verkoop slechts nog enkele kaartjes beschikbaar, tot groot plezier van de de organisatie van het WK darts.

Het WK darts begint op vrijdag 15 december 2023. De finale van het toernooi is op 3 januari 2024. Michael 'Bully Boy' Smith is de regerend kampioen. Hij was in de finale van vorig jaar te sterk voor 3-voudig wereldkampioen Michael van Gerwen.