Premier League of Darts in Rotterdam Ahoy: scoor hier kaarten voor uitverkocht dartsfeestje
i

PDC

Premier League of Darts in Rotterdam Ahoy: scoor hier kaarten voor uitverkocht dartsfeestje

Martijn Baars • 19:00, 16-02-2023 / Laatste Update: 23:25, 08-01-2024

De Premier League of Darts keert op donderdagavond 20 april terug in Rotterdam Ahoy. Kaarten zijn al een tijdje uitverkocht, alleen via handelaren kun je via enorme prijzen nog terecht om onder anderen Michael van Gerwen en Dimitri van den Bergh in actie te zien. Maar niet getreurd! Via Sportreizen.com kun je nog wel tickets en overnachting scoren voor de Premier League of Darts in Rotterdam Ahoy.

Het platform is de officiële partner van de PDC en biedt dus gegarandeerd goeie pakketten aan. De tickets zijn in combinatie met een (hotel)overnachting. Ook wel handig, want dartsavonden zijn altijd 1 groot feest en kunnen nog tot diep in de avond doorgaan. Check de mogelijkheden hier.

Van Gerwen rekent op jou

Van Gerwen rekent op de steun van duizenden Nederlanders. In Cardiff moest onze landgenoot tegen Gerwyn Price. De Welshe fans kozen daar massaal de kant van 'hun' thuisspeler en floten Van Gerwen uit. Na afloop van de verloren wedstrijd zei MVG al dat hij hoopt dat wij Nederlanders dit niet vergeten en bij de 'return' in Rotterdam massaal zijn kant kiezen.

Kaarten voor tribune én tafels

Ga jij ervoor zorgen dat Price nu een koekje van eigen deeg krijgt en met de staart tussen de benen terug naar Wales gaat? Koop dan nu via Sportreizen.com de tickets (voor zowel de tribune als tafelkaarten) en schreeuw Van Gerwen naar de overwinning! Ben je meer voor de Belg Dimitri van den Bergh? Hij speelt tegen Peter 'Snakebite' Wright in Rotterdam en kan ook wel wat steun gebruiken!

Andere events

Ook als je interesse hebt in andere (dart)toernooien, kun je bij dat platform terecht voor combitickets in allerlei sportevents.