Raymond van Barneveld of Michael van Gerwen een keer in het echt toeschreeuwen? Zo doe je dat
i

Tim Abell/PDC

Raymond van Barneveld of Michael van Gerwen een keer in het echt toeschreeuwen? Zo doe je dat

Martijn Baars • 18:41, 16-11-2022 / Laatste Update: 09:21, 12-12-2023

Raymond van Barneveld gaat lekker op de Grand Slam of Darts. Net als Michael van Gerwen, Dirk van Duijvenbode, Danny Noppert en Jermaine Wattimena is het een prima toernooi voor 'ons Nederland'. Wil jij nou een keertje deel uit maken van het oranjesucces tijdens 1 van de vele darttoernooien? Dan regel je een bezoekje aan bijvoorbeeld het WK darts, de Premier League of Darts of een ander groot toernooi het beste via Sportreizen.com.

Dat platform is de officiële travel- en ticketpartner van de PDC én verzorgt daarmee ook nog eens pakketreizen. Daardoor hoef je je ook niet meer druk te maken om de vlucht of treinreis, het hotel en of je wel binnenkomt met de tickets. Sportreizen.com neemt alle zorgen op zich en laat jou en je vrienden, familie of collega's zorgeloos genieten van een dagje darts. Je kán nog een aantal dagen naar het komende WK darts, maar wees er snel bij, want op=op.

Van alles mogelijk in 2023

Liever iets verder vooruit plannen? Dat kan ook! Bij Sportreizen.com kun je ook alvast in de virtuele rij stappen voor tickets voor de Premier League of Darts in 2023 of zelfs een melding krijgen als de eerste tickets beschikbaar komen voor het vólgende WK darts in december 2023. Zo ben je er altijd als eerste bij en weet je zeker dat Ally Pally of een van de andere grote arena's binnenkomt.