Vertrouwen Scott Williams torenhoog na uitschakelen Danny Noppert: 'Dan word ik wereldkampioen'
i

Pro Shots

Vertrouwen Scott Williams torenhoog na uitschakelen Danny Noppert: 'Dan word ik wereldkampioen'

Yvo van Dorst • 12:11, 22-12-2023 / Laatste Update: 08:12, 05-01-2024

Scott Williams overtuigde donderdagavond alle dartsliefhebbers met zijn 3-0-zege op Danny Noppert in de 2e ronde van het WK darts. De Engelsman vond het jammer voor de Nederlander, maar het zelfvertrouwen van Shaggy is inmiddels tot grote hoogte gestegen. Williams durft zelfs te dromen van de wereldtitel.

"Als ik mijn beste niveau haal, dan word ik wereldkampioen", is Williams overtuigd van zijn eigen kunnen. "Maar dat is uiteraard gemakkelijker gezegd dan gedaan, ik moet het tonen op het podium. Het zal alleszins een stuk beter moeten dat wat ik in mijn eerste twee wedstrijden liet zien, maar ik weet dat ik er de mogelijkheden voor heb."

- Dit is het programma van het WK darts.

- Dit is het prijzengeld op het WK darts.

Volgende tegenstander

De volgende opponent van Williams kan zo maar eens een Nederlander zijn. De winnaar van de partij tussen Jermaine Wattimena en Martin Schindler is de tegenstander van de Engelsman in de 3e ronde. "Uiteraard ga ik wel even naar de wedstrijd kijken. Het zal dan wel voor televisie zijn, want ik ga nu naar huis om kerstmis te vieren. Ik ben de kok die dagen."