Deze vriendentrip moet je een keer gedaan hebben: nu of in 2023 naar het darten
i

PDC/Sportreizen.com

Deze vriendentrip moet je een keer gedaan hebben: nu of in 2023 naar het darten

Martijn Baars • 17:59, 04-11-2022 / Laatste Update: 23:35, 11-12-2023

Lekker met je vrienden naar een groot darttoernooi? Waar je in een arena ergens in Europa namen als Michael van Gerwen, Gerwyn Price en Peter Wright naar de zege kunt brullen? Biertje erbij, je gekste outfit aan en gaan! Sportreizen.com laat jou in dit artikel weten hoe je tickets inclusief reis en verblijf boekt. Niet alleen voor het WK darts in december, maar ook voor bijvoorbeeld de Premier League of Darts in 2023!

Sportreizen.com is de officiële ticketpartner van de PDC. Het Nederlandse bedrijf biedt pakketreizen aan naar veel van de grote toernooien op de dartkalender. Zij nemen al je zorgen uit handen: ze regelen reis, verblijf en tickets. Ook als je op korte termijn nog weg wil, bijvoorbeeld naar het WK darts in december. Zo zit je tussen kerst en Oud & Nieuw bijvoorbeeld voor 459 euro per persoon in Ally Pally voor een avondsessie, heb je een vliegticket retour Amsterdam-Londen én overnacht je in een 4-sterrenhotel. Voor 30 euro per persoon meer kun je ook nog comfortabeler (en sneller!) met de trein! Check de deal hier.

Tickets Premier League of Darts 2023

Is het WK darts in december (15 december 2022 tot en met 3 januari 2023) nou te kort dag voor je? Dan kun je je bij Sportreizen.com ook alvast melden voor tickets voor de Premier League of Darts. Dat is het eerste grote toernooi na het WK en loopt vanaf februari liefst 16 weken achter elkaar door. Elke donderdagavond komen de beste darters van de wereld in een andere stad in Europa in actie. Vooral leuk voor als je al een (paar) keer in Rotterdam Ahoy bent geweest en weleens wat anders wil zien. Wij zijn zelf afgelopen jaar in Dublin geweest bijvoorbeeld en kunnen dat écht aanraden. Maar je kunt ook naar Manchester, Glasgow of bijvoorbeeld Berlijn.

Melding als tickets beschikbaar zijn

Vul op deze pagina je gegevens in en Sportreizen.com informeert jou als eerste als er tickets beschikbaar zijn voor de Premier League of Darts of een van de andere mooie darttoernooien. Je kunt bijvoorbeeld ook nu alvast inschrijven dat je in december 2023 naar het WK darts wil. En geloof ons: je wil een keer met je vrienden naar Ally Pally!