🎥 | Fan met laserpen probeerde Kasper Schmeichel af te leiden bij pingel Harry Kane

Trevor Wagener • 11:14, 08-07-2021 / Laatste Update: 15:55, 08-01-2024

Denemarken is nog maar nauwelijks bekomen van de uitschakeling in de halve finale op het EK tegen Engeland (2-1) of het napraten over dit affiche is allang begonnen. Zo viel er veel te bespreken na de discutabele penalty die Engeland van Danny Makkelie en co kreeg. Tijdens het nemen van die strafschop vond er nog een vervelend moment plaats!

Vlak voordat Harry Kane aan wilde leggen, kwam de Deense keeper Kasper Schmeichel in beeld. De Leicester-goalie zou de pingel van Kane aanvankelijk stoppen maar was kansloos in de rebound. Kort voordat hij redding 1 verrichtte, probeerde een 'fan' Schmeichel af te leiden op een wel heel zielige manier.

Lees ook: 'Gokker verliest 7500 euro na inzet op zogenaamd zekerheidje'

Laser-penalty

De supporter had een laserpen op Wembley mee naar binnen gesmokkeld. Terwijl Schmeichel vol in zijn concentratie zit, besloot deze persoon met de pen op zijn gezicht te schijnen. Onsportief en enorm gevaarlijk bovendien! De reacties logen er dan ook niet om:

Someone put a laser pen on Kasper during the penno😂😭 pic.twitter.com/RL4hxTBFpD

— Clarkinohh (@clarkinohh) July 7, 2021

CCTV everywhere so the idiot who shone a laser pen at Casper Schmeichel during the penalty should be pictured, identified, prosecuted, jailed, shamed and banned from football for life. Dangerous idiot #Euro2020

— Kevin Maguire (@Kevin_Maguire) July 7, 2021

The guy with the laser pen is an absolutely mass disgrace to fans in the Wembley

— Ben 🇵🇸 (@mikelaafc) July 7, 2021

Absolutely shocking that this was allowed to happen! Someone used a laser pen on Kasper Schmeichel!!! pic.twitter.com/73goP3J00a

— Swansea Beat ⚽️ (@swanseabeat) July 7, 2021