TV-gids: op deze zender(s) kijk je naar Engeland-Denemarken
i

Getty Images

TV-gids: op deze zender(s) kijk je naar Engeland-Denemarken

Bart van der Wijst • 11:00, 07-07-2021 / Laatste Update: 10:48, 07-01-2024

Wie o wie voegt zich bij Italië in de finale van het EK. Vanavond (woensdag) staat de kraker tussen Engeland en Denemarken op het programma. Zorg dat je op tijd voor de buis zit, want je wil natuurlijk helemaal niks missen. Gelukkig vind je via onze tv-gids precies op welke zender(s) je moet zijn!

Hoe laat spelen Engeland en Denemarken?

De aftrap is net als dinsdag om 21.00 uur op Wembley. Er is voorafgaand aan het toernooi al besloten dat de halve finales en de finale gespeeld worden in het Londense stadion waar zo'n 90.000 supporters in kunnen. Die zullen er vanwege de coronacrisis echter niet zijn. Er mogen de komende wedstrijden maximaal 60.000 fans naar Wembley. Veel daarvan zullen natuurlijk Engelsen zijn, want 'Football is coming Home'.

Op welke zender is de halve finale te zien?

Een blik in de tv-gids van woensdag 7 juli zegt ons dat de wedstrijd op meerdere zenders te zien is. Op NPO 1 zijn we er vroeg bij, om 20.25 uur begint de voorbeschouwing. Verder zendt EEN (Belgische zender) vanaf 20.35 uur de voorbeschouwing en daarna .

Livestream

Niet de beschikking over een tv of niet in staat het thuis te kijken, dan heb je geluk. De NOS heeft namelijk ook een livestream.