TV-gids: op deze zender(s) kijk je naar Italië-Spanje
i

Getty Images

TV-gids: op deze zender(s) kijk je naar Italië-Spanje

Bart van der Wijst • 11:00, 06-07-2021 / Laatste Update: 02:01, 06-01-2024

Eindelijk is het zover, de halve finales van het EK staan voor de deur. Vanavond (dinsdag) kun je kijken naar de kraker tussen Italië en Spanje. Zorg dat je op tijd voor de buis zit, want je wil natuurlijk helemaal niks missen. Gelukkig vind je via onze tv-gids precies op welke zender(s) je moet zijn!

De verlenging is te zien op NPO 3

Hoe laat spelen Italië en Spanje?

De aftrap is om 21.00 uur op Wembley. Er is voorafgaand aan het toernooi al besloten dat de halve finales en de finale gespeeld worden in het Londense stadion waar zo'n 90.000 supporters in kunnen. Die zullen er vanwege de coronacrisis echter niet zijn. Er mogen de komende wedstrijden maximaal 60.000 fans naar Wembley.

Op welke zender is de halve finale?

Een blik in de tv-gids van dinsdag 6 juli zegt ons dat de wedstrijd op meerdere zenders te zien is. Op NPO 1 zijn we er vroeg bij, om 20.25 uur begint de voorbeschouwing. Verder zendt EEN (Belgische) vanaf 20.35 uur uit en kun je om 20.00 uur al bij BBC One (Engelse zender) terecht.

Livestream

Niet de beschikking over een tv of niet in staat het thuis te kijken, dan heb je geluk. De NOS heeft namelijk ook een livestream.