📸​ | Max Verstappen en Kelly Piquet zetten relatiestap: moeders ontmoeten elkaar

5 augustus 2022

KellyPiquet IG
max-verstappen-kelly-piquet-sophie-kumpen-sylvia-tamsma-victoria

Max Verstappen en Kelly Piquet, dochter van oud-wereldkampioen Nelson Piquet, zijn nu al een tijdje een koppel. In november 2021 ontmoette Verstappen zijn schoonpa. Toen was Max net F1-wereldkampioen geworden, dus Nelson had de Red Bull-coureur vast goedgekeurd!


De moeders van Kelly Piquet en Max Verstappen hebben elkaar inmiddels ook ontmoet. Ze waren begin augustus 2022 bij elkaar in Frankrijk. Dat blijkt uit foto's en video's die Kelly Piquet op Instagram zette.

Daarop is te zien dat Sophie Kumpen (moeder van Max Verstappen) en Sylvia Tamsma-Piquet (moeder van Kelly Piquet) gezellig borrelen met elkaar. Tamsma, dat klinkt Nederlands hè? Dat is ze dan ook! En net als Kelly is (of was) ze model.

Victoria Verstappen
Ook Max' zus Victoria Verstappen was van de partij. Dit alles vond plaats, zo zien we aan de tags, in La Réserve à la Plage te Ramatuelle in de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur.

Max Verstappen lijkt trouwens ook present, want mama Sophie postte een gezamenlijk kiekje, met als tekst "Alles wat ik nodig heb op vakantie". Maar Max was natuurlijk niet uitgenodigd op ladies day!