🎥 | Daniel Ricciardo lacht zich stuk: teambaas laat eindelijk tattoo zetten

Martijn Baars • 12:47, 01-12-2021 / Laatste Update: 04:18, 12-12-2023

Gokschulden zijn ereschulden. Zeker in Australië. Dus vond Daniel Ricciardo het na een jaar eens tijd om een weddenschapje in te lossen. Zijn oude teambaas Cyril Abiteboul wedde vorig jaar namelijk dat hij bij een podiumplek van de Australische Formule 1-coureur een tattoo zou laten zetten. Omdat Ricciardo in oktober 2020 op de Nurbürgring in Eifel een podiumplek scoorde, moest Abiteboul met de billen bloot.

Ricciardo, oud-teamgenoot van Max Verstappen, staat op de paddock wel bekend als grappenmakker. Met zijn aanstekelijke lach heeft hij de harten van vele Formule 1-fans veroverd. Lachen deed de Australiër ook onophoudelijk toen zijn oud-teambaas 'op het matje' moest komen om hun weddenschap in te lossen. Terwijl Cyril Abiteboul tijdens het zetten van de tattoo op zijn tanden beet van de pijn, lachte Ricciardo onophoudelijk zijn tanden bloot. Het filmpje zal waarschijnlijk de hele wereld rondgaan. Om te gieren!

Lees ook: Check hier wat Ricciardo in gedachten heeft

Kunstenaar

Onder de noemer: omdat we er toch zijn, besloot Ricciardo zelf ook eens zijn tattookunsten te vertonen. Hij mocht voor de gelegenheid de tattookunstenaar bekladden.