Let op: GP van Zandvoort dit weekend ook GRATIS live te zien op NPO 1
i

Getty Images

Let op: GP van Zandvoort dit weekend ook GRATIS live te zien op NPO 1

Martijn Baars • 16:40, 23-08-2023 / Laatste Update: 07:55, 12-12-2023

Wil je in Nederland naar de Formule 1 kijken, dan moet je een account bij Viaplay hebben óf via buitenlandse kanalen de F1 volgen. Maar komend weekend niet! De NOS heeft namelijk de (met Viaplay gedeelde) live-rechten voor de GP van Nederland op het circuit van Zandvoort! Dus kun je helemaal gratis naar Max Verstappen kijken op zijn thuisbaan!

Het hele weekend is de NOS er live bij. De presentatie rondom de diverse voor- en nabeschouwingen wordt gedaan door Dione de Graaff, die je ook kent van onder andere de Avondetappe. Check hieronder het programma rondom de GP in Zandvoort bij de NOS.

Lees ook: dit zijn de tijden van de Dutch GP op Zandvoort

Zaterdag 26 augustus

Kwalificatie: vanaf 15:00 uur live op NPO Radio 1 (niet op tv dus, die beelden zijn alleen bij Viaplay te zien).

17:00 uur: extra tv-uitzending op NPO 1 waarin De Graaff terugblikt op de kwalificatie met onder anderen Jan Lammers en Jeroen Bleekemolen.

Zondag 27 augustus

Vanaf 13:10 uur is de NOS live vanaf het circuit Zandvoort op NPO 1. Dione de Graaff presenteert de boel weer. Nu schuiven gasten als Beitske Visser en Nick Catsburg aan voor de voorbeschouwing. Vanaf 15:00 uur is de race ook helemaal live te volgen op NPO 1. Hans van Loozenoord en Jeroen Bleekemolen verzorgen daar het commentaar.

F1 Zandvoort livestream

Op nos.nl kun je zondag ook een livestream vinden van de race, net als in de NOS app. Ook kun je (zonder beeld) de race volgen via NPO Radio 1.

Viaplay

Natuurlijk kun je de F1 ook 'vertrouwd' volgen op Viaplay. Daar zijn vanaf vrijdag ook de vrije trainingen en op zaterdag de kwalificatie live te zien.