📸 | Oei! Mercedes-baas Toto Wolff mietert tijdens vakantie van mountainbike

Trevor Wagener • 15:49, 07-08-2023 / Laatste Update: 03:13, 12-12-2023

Ouch... Toto Wolff zal met gemengde gevoelens terugkijken op zijn welverdiende vakantie. De baas van F1-team Mercedes pleurde tijdens het mountainbiken van zijn fiets, wat hem een armblessure opleverde.

Op het Instagramaccount van zijn vrouw Susie is te zien hoe Wolff rondloopt met zijn arm van onder tot boven in het gips. "Volop actie tijdens de start van de zomervakantie", schreef Susie met de nodige leedvermaak om haar geliefde. "Op de laatste foto zien jullie hoe het met Toto ging tijdens het mountainbiken..."

Toto Wolff wéér geblesseerd na nieuwe val van fiets

Op het plaatje is te zien hoe de 51-jarige Oostenrijker rondloopt met zijn zoontje Jack aan de hand. Met zijn ledemaat volop in het gips, dus. Het is niet voor het eerst dat Wolff een ongelukje heeft bij het fietsen. In 2014 moest hij na een val met de fiets bij een teamuitje met Mercedes enkele dagen opgenomen worden in het ziekenhuis.

Dát ongeval leverde hem toen nog meer ellende op. Nadien had Wolff last van een hersenschudding en breuken in zijn rechterarm, pols, elleboog, schouder en sleutelbeen. Ook kreeg hij titanium schroeven in zijn rechterpols en -elleboog. Strijder.