TV-gids: Grand Prix van Nederland begint! Ga zitten voor VT1 en VT2 in Zandvoort
i

Getty Images

TV-gids: Grand Prix van Nederland begint! Ga zitten voor VT1 en VT2 in Zandvoort

Eimert Pruis • 12:59, 03-09-2021 / Laatste Update: 21:30, 07-01-2024

Het is zover, de Formule 1-bolides komen het circuit op in Zandvoort. De Grand Prix van Nederland gaat beginnen. De ronkende Formule 1-motoren staan klaar voor de 1e 2 vrije trainingen. Max Verstappen heeft er zin in maar er zijn nog veel meer disciplines die ook te zien zijn in Zandvoort.

Verstappen is natuurlijk de troef in de hoogste autosportklasse, maar we hebben bijvoorbeeld ook Beitske Visser bij de W-series en wat te denken van het talent Tijmen van der Helm. Sportnieuws.nl interviewde deze jongeling die hoopt te schitteren in de Formule 3.

Check het interview met Van der Helm hier!

Hoe laat en waar is het racegeweld te zien?

Om 11.30 uur begint de 1e vrije training van de Formule 1 en zien we Verstappen dus op het circuit. Daaromheen is er ook Formule 3 en de W-serieus en nog heel wat meer auto's. Om 15.00 uur volgt de 2e training.

Alles is natuurlijk te zien op Ziggo Sport. En wat even goed uitkomt. Alle kanalen van Ziggo Sport zijn opengesteld voor iedereen. Je kan dus alle races, trainingen, kwalificaties (en ook andere sporten) volgen deze dagen. Veel (kijk)plezier!