😂 | ‘No Era Penal’-meneer heeft nieuw slachtoffer gevonden: Red Bull en Max Verstappen

22 november 2022

Wie het WK van 2014 heeft gevolgd zal weten waar dit over gaat: toen Nederland won van Mexico na een penalty in de laatste minuten. Een Mexicaanse fan was daar zo boos over dat hij jarenlang 'No Era Penal' tweette naar de KNVB, FIFA en Arjen Robben. Het betekent 'het was geen penalty'. Nu heeft hij een nieuw slachtoffer, namelijk team Red Bull en Max Verstappen: "Max moest Checo doorlaten", zegt hij.


Hij doelt hiermee op de GP van Brazilië waar Verstappen orders van Red Bull negeerde om Sergio Pérez er langs te laten gaan. Verstappen liet toen over de boardradio weten: "Alweer die vraag jongens? Jullie weten dat ik dat niet doe, ik heb dit al eens uitgelegd en daar blijf ik bij." Dit kon niet rekenen op sympathie van zijn ploeggenoot: "Dit laat zien wie hij werkelijk is", zei Checo daarover.

Twitter
De Twitter-gebruiker Joseso Mor is het dus roerend eens met zijn landgenoot en probeert maar opnieuw de aandacht te krijgen, zoals hij toen ook voor elkaar kreeg bij de versierde pingel van Robben. Daar zit vast behoorlijk wat tijd in, maar hij is in ieder geval volhardend...