Verstappen heeft in aanloop naar GP van Hongarije geen zin om over Hamilton te praten

28 juli 2021

AFP

De hele Formule 1-wereld wil er álles van weten, maar Max Verstappen wil niets over de crash met Lewis Hamilton kwijt. De knop omzetten en de focus op de Grand Prix van Hongarije, dat gaat Verstappen doen.


Verstappen viel uit bij de GP van Groot-Brittannië, door een tik van titelconcurrent Hamilton. "Ik ben blij dat ik in Hongarije weer terug ben, zeker na het laatste resultaat. Ik ben een beetje beurs natuurlijk, maar dat is normaal na zo'n crash", blikte Verstappen in aanloop naar de race op de Hungaroring nog een keer terug op Silverstone.

Mediahype
Verstappen noemt Silverstone een race om snel te vergeten. Hij wil duidelijk maken dat-ie niet meedoet aan de mediahype en dat hij er dus eigenlijk niet veel over te zeggen heeft. "Ik weet wat er is gebeurd op Silverstone en natuurlijk heb ik een bepaald gevoel bij de manier waarop mijn race ten einde kwam, maar nu wil ik me vooral focussen op mijn voorbereiding en hoe we zo goed mogelijk weer op de baan kunnen zijn. We willen namelijk aan kop van het wereldkampioenschap blijven", aldus Verstappen.