🎥 | Champions League-loting ging helemaal mis: moet de loting door deze fails opnieuw?

13 december 2021

De loting van de Champions League ging maandagmiddag helemaal mis. De mannetjes van de balletjes bij de UEFA gooiden de verkeerde ballen in de pot. Wat eruit kwam: Manchester United lootte tegen Villarreal, maar dat mocht helemaal niet.


Beide clubs zaten al bij elkaar in de groepsfase en kónden dus helemaal niet tegen elkaar loten. Giorgio Marchetti raakte helemaal in paniek en vroeg Arshavin, die was opgetrommeld om de balletjes open te draaien, om dan maar een volgend balletje te pakken. Daar kwam Manchester City uit en dat was wel goed. Maar daar houdt het gezeik niet op.

Nóg een grote fout
Want in de verwarring en paniek die ontstond, ging bij het volgende koppeltje géén balletje van Manchester United in de pot om de mogelijke tegenstander van Atletico Madrid te worden. Uiteindelijk werd United gekoppeld aan Paris Saint-Germain.

Ajax-Inter
De vraag is of de loting, waarin Ajax aan het Italiaanse Inter werd gekoppeld, kan blijven staan. Door het niet meenemen van United bij de mogelijke tegenstanders van Atletico, is er officieel 'vals' geloot en moet-ie misschien opnieuw.


We houden je op de hoogte!