Dirk Kuyt ontkent dat hij een facelift heeft gehad: ‘Dat is gewoon niet waar’

1 juli 2021

Ziggo Sport

Dirk Kuyt ontkent dat hij een complete facelift heeft ondergaan en dat hij er daarom helemaal anders uitziet. Dat zegt de oud-voetballer en tegenwoordig analist tegen Story. Veel televisiekijkers zagen Kuyt een paar maanden geleden ineens met een heel ander uiterlijk in de publiciteit verschijnen en speculeerden over plastische chirurgie.


Kuyt zegt nu zelf dat daar niks van waar is. "Dat is gewoon niet waar", zegt Kuyt tegen het roddelblad. Ik hoor natuurlijk ook wel dat allerlei mensen dat soort dingen roepen, en dan denk ik: laat maar. Inmiddels ben ik wel wat gewend. Wat ik wel heb laten doen is een ooglidcorrectie bij beide ogen. Dat was nodig, want als ik moe was of een wijntje had gedronken, dan ging mijn ooglid hangen. Na de ingreep was mijn gezicht wat opgezwollen, precies toen ik ook opnamen had voor Ziggo Sport. En ik heb een ander kapsel."

Nieuw leven
Kuyt is inmiddels gescheiden van zijn vrouw Gertrude en heeft een nieuwe vriendin. Zijn villa werd in de verkoop gegooid en Kuyt is momenteel ook te zien in de hele leuke serie Villa Oranje op Videoland. Daarin maakte Wesley Sneijder al een grapje over de nieuwe look van Kuyt.