Wesley Sneijder in nieuwe seizoen van populaire Youtube-show

9 september 2021

Pro Shots
wesley-sneijder-jachtseizoen-rolf-sanchez

Jachtseizoen begint zaterdagavond aan een nieuw seizoen. De populaire Youtube-serie van StukTV is óók op televisie (SBS) te zien. In het nieuwe seizoen werken ze met iets compleet nieuws. De BN'ers proberen niet solo uit handen te blijven van de 3 presentatoren, maar dit seizoen is het in duo's.


Alle vertrouwde elementen van het succesvolle YouTube-format Het Jachtseizoen van platform StukTV komen terug in de tv-versie: voortvluchtige BN’ers in een oranje pak die om de 10 minuten via een gps-tracker de locatie doorgeven en makers Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns, die op jacht gaan. Er is 1 wezenlijke aanpassing gedaan om het grote SBS-zaterdagavondpubliek te bereiken: er wordt gewerkt met duo’s die wat bekender zijn bij een ouder publiek.

Wesley Sneijder
Zaterdag openen ‘Britt & Simon’, ofwel Simon Keizer en Britt Dekker, en later zijn oud-voetballer en tegenwoordig analist Wesley Sneijder en Rolf Sanchez van de partij. Katja Schuurman en Babette van Veen, Wendy van Dijk en Najib Amhali, Bram Krikke en Herman den Blijker zijn bijvoorbeeld de andere koppels.