Check hier waar en hoe laat je de laatste groepswedstrijd van Oranje op WK handbal kunt zien
i

ANP

Check hier waar en hoe laat je de laatste groepswedstrijd van Oranje op WK handbal kunt zien

Yvo van Dorst • 08:42, 04-12-2023 / Laatste Update: 20:41, 08-01-2024

Nederland kan maandag een perfecte reeks neerzetten door ook de 3e groepswedstrijd van het WK handbal te winnen. Na een overwinning op Argentinië en Congo-Brazaville kan het tegen Tsjechië voor de 3e keer raak zijn. Check hier waar en hoe laat je die laatste groepswedstrijd van de 1e groepsfase kunt kijken.

Oranje kan een voordeel halen uit de wedstrijd tegen Tsjechië, ook al zijn ze al zeker door naar de 2e groepsfase van het toernooi. De resultaten worden meegenomen naar de 2e groepsfase, waardoor een 3e overwinning dus zeker van belang is voor Oranje. In die 2e groepsfase neemt Nederland het tot nu toe op tegen Spanje, Brazilië, Oekraïne en weer Tsjechië. Ook de winnaar van het duel tussen Argentinië en Congo voegt zich hier nog bij.

Waar kijk je het WK handbal?

Het gehele WK handbal is te zien via ViaPlay. Op die streamingsdienst zijn alle wedstrijden van het toernooi te zien, dus ook die van de andere landen en in de 2e groepsfase. Na het 2e deel van de groepswedstrijden gaan de beste 2 teams door naar de knockout-fase van het toernooi.